top of page

Видатні постаті рідного краю

Обновлено: 8 янв. 2019 г.

З 17 по 21 вересня  у школі  проходив тиждень національно-патріотичного виховання " Мій край-моя історія жива". В рамках цього тижня була організована краєзнавча естафета "Видатні постаті рідного краю".Протягом тижня  учні  стали учасниками різних екскурсій:

до каплиці Іоасафа Бєлгородського,де отцем Сергієм були проведені уроки духовності для учнів 1-3 та 5 класів;до Густинського монастиря,де учні 3-А класу познайомились із  життєвим шляхом Святителя Іоасафа Бєлгородського. У Стрітенській церкві нашого міста для учнів 4 класу проведено бесіду про благочинну діяльність Іоасафа Бєлгородського. Учні 6-7 класів відвідали Замістянську церкву,де познайомились із родоводом родини Горленків. Старшокласники відвідали національний історико-культурний заповідник "Гетьманську столицю" та національний історико-культурний заповідник "Качанівку", де згадали наших достойних предків, вклонилися їм  та відчули свою причетність до історії, до долі рідної землі.


Недавние посты

Смотреть все

Ми-проти насильства

Починаючи з 2001 року у період з 25 листопада до 10 грудня в Україні проводиться широка інформаційна кампанія «16 днів проти насильства». У рамках проведення тематичних заходів, з метою привернення

bottom of page